Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan, breiden de Petits Boulots (onze klusjesdienst) hun aanbod uit om u bij te staan in al uw verbouwingen en renovatiewerken. Het team groeit en wordt RénovInsert.

Kantoren die verbouwd moeten worden, een ruimte opfrissen of gewoon zin in verandering? Vraag RénovInsert! Ons professioneel team geeft betekenis aan uw werken.

RénovInsert biedt een breed scala van diensten aan voor al uw renovatiewerken, met de garantie op degelijk werk voor een eerlijke en schappelijke prijs.

  • Isolatie
  • Vloerbekleding
  • Aanleg van badkamers en keukens Metselwerk
  • Tegelvloeren
  • Tussenwanden
  • Houten inrichting
  • Verfwerken

Ecologisch verbouwen: een duurzame keuze om energieverbruik te verminderen

Hebt u ooit gedacht aan ecologisch verbouwen? We maken eerst een diagnose van de situatie en stellen vervolgens een passende oplossing voor met ecologische bouwmaterialen. Afgezien van hun ecologische meerwaarde, zijn ze ook isolerend en ademend, met een gezondere binnenlucht tot gevolg.

Door duurzame en ecologische materialen te gebruiken kunt u bovendien uw energieverbruik verminderen, wat ook direct merkbaar is in uw energiefactuur.

 

Wanneer renoveren rijmt met re-intergreren

Kiezen voor RénovInsert, dat is deelnemen aan de sociale en professionele (re-) integratie van mensen die een opleiding volgen met ervaren trainers. Dankzij deze praktische ervaring bouwen ze aan hun technische vaardigheden en doen ze ervaring op om hun plaats te vinden in de arbeidsmarkt.

RénovInsert zet in op een alternatief en meer solidair economisch model, dat bijdraagt tot maatschappelijke verandering.

 

Wilt u contact met ons opnemen?

Tel : 02/548 98 00

Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.