Heeft u tijd, kennis of vaardigheden?

Het kostbaarste goed dat u kunt geven is uw tijd en inzet, uw professionele en menselijke vaardigheden.

Sluit u bij ons aan, we hebben uw hulp nodig!

Contact: Sophie Berruyer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uw donatie telt voor ons

Iedereen kan een steentje bijdragen, naar eigen vermogen. Uw gift is van belang! Met een doorlopende opdracht van meer dan 4 euro kunt u de betaling makkelijk en zorgeloos spreiden over het jaar. Alle donaties van 40 euro of meer per kalenderjaar gaan naar de vzw en dan krijgt u een kwijtschrift. Uw kunt uw gift storten op deze bankrekening: BE62 2100 2049 7061 in naam van Espace Social Télé-Service.

Onze rekeningen worden gecontroleerd en bekendgemaakt op:

 

nouveau logo Donorinfo juin 2015

 

Een tweede leven voor kleren uw schenking is onze hulpbron

We waren reeds voorlopers van de opkomende kringloopeconomie. We volgden al lang de oude zinspreuk: Niets gaat verloren, alles krijgt een nieuwe vorm van Antoine Lavoisier. De Shop van de Espace Social Télé-Service is, op zijn manier een micro-economisch model dat economische, sociale en ecologische waarde toevoegt. Het doneren van uw kleren is voor ons een grote hulp! Wij zamelen uw kleren in en geven hen een tweede leven.

We zijn nog steeds dringend op zoek naar mannenkleding!

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vosdonssontnosressources boost

20160219 105326

Is uw bedrijf klaar voor actie?

Ondernemingen hebben een belangrijke maatschappelijke rol. Ze kunnen met ons samenwerken door middel van een vaste donatie, sponsoring van een evenement, peterschap van een dienst of andere hulpvormen: coaching van jongeren, inzamelen van kledij, opruimen en schenken van voorraden en materiaal... Er bestaan verschillende nuttige manieren om bij te dragen aan de maatschappij.

 

Gaat u graag uit eten met uw gezin en vrienden?

In oktober 2020 kunt u met een groot tafelgenootschap eten in restaurants die hun solidariteit betuigen. Schrijf u in op www.restossolidaires.be

 

Uw testament is een kostbaar geschenk

Bij het opmaken van een testament is er de mogelijkheid om op langere termijn een vzw te steunen. Dankzij deze federale erkenning worden successierechten verlaagd. Het “duolegaat” bevoordeelt de erfgenamen en ondersteunt de vzw. Als u nog vragen heeft, kan uw notaris meer inlichtingen verstrekken.