De Shop

De Shop is onze sociale tweedehands kledingwinkel. We bieden een selectie kleren en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen aan een zacht prijsje.

Samen met Consigne Article 23 (onze dagopvangdienst voor dakloze personen) organiseert de Shop ook een sociale vestiaire, die de kans biedt aan mensen in nood om zich kosteloos en met waardigheid te kleden.

De Shop is ook een plaats voor sociaal-professionele inschakeling van jongeren die verder van de arbeidsmarkt afstaan. Hier leren ze de kneepjes van het verkopersvak bij en professionele vaardigheden. Dankzij de inkomsten van de winkel worden er ieder jaar nieuwe mensen gevormd. Ons team bestaat uit een maatschappelijk werker, werknemers in opleiding en vrijwilligers.

Van bij het sorteren tot de verkoop, alles staat in het teken van een milieuvriendelijke kringloopeconomie. We houden rondleidingen en sensibiliseringsworkshops (op aanvraag) rond de thema’s textielindustrie en milieu-impact.

Onze winkel werkt uitsluitend met kledingdonaties afkomstig van particulieren en andere sociale partners. Wij zamelen de kleding in en geven het een tweede leven.

Er is nog steeds een schrijnend gebrek aan mannenkleding.

Wil je kleding schenken? Contacteer shop@teleservice.be

Téléchargements

Rien de disponible pour le moment.

Pas de documents disponibles.

Is snuisteren naar kleren en koopjes doen helemaal jouw ding en wil je je inzetten voor dit zinvol menselijk avontuur? Kom dan zeker langs bij de Shop!

  • Tweedehands kledingwinkel
  • Sociale vestiaire
  • Sociaal-professionele inschakeling
  • Inzamelpunt voor donaties

Kleding donatie

Wil je kleding schenken? Contacteer shop@teleservice.be

Openingsuren

Maandag: 09-17 uur
Dinsdag: 09-17 uur
Woensdag: 09-17 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09-17 uur

Contact

Slachthuislaan 27
1000 Brussel

02/548.98.00

shop@tele-service.be