Werk met ons mee

Wil u een zinvol project ondersteunen? We kunnen uw hulp gebruiken!

Of u nu iedere week een paar uurtjes van uw tijd wil investeren, kleding hebt liggen die weggeschonken mag worden of een financieel ruggensteuntje wil geven … ieder gebaar telt!

Vrijwilliger worden

Heeft u tijd, kennis of vaardigheden? Het kostbaarste goed dat u kunt geven is uw tijd en inzet, uw professionele en menselijke vaardigheden. Sluit u bij ons aan, we hebben uw hulp nodig! Contacteer ons per e-mail op espacesocial@tele-service.be

Een reeks diensten

Iedereen kan een steentje bijdragen, naar eigen vermogen. Uw gift is van belang! Met een doorlopende opdracht van meer dan 4 euro kunt u de betaling makkelijk en zorgeloos spreiden over het jaar. Alle donaties van 40 euro of meer per kalenderjaar gaan naar de vzw en dan krijgt u een kwijtschrift.

Elke donatie is essentieel.

Uw kunt uw gift storten op deze bankrekening: BE62 2100 2049 7061 in naam van Espace Social Télé-Service.

Espace Social don en ligne

Don en ligne

Adresse de facturation (optional)

Dankzij een doorlopende opdracht van meer dan 4 euro kan de donatie maandelijks gespreid worden zonder kopzorgen. Voor alle schenkingen van 40 euro of meer die gedaan worden aan de vzw ontvangt u een fiscaal attest.

Onze rekeningen worden gecontroleerd en gepubliceerd op DonorInfo.

Blaas je oude kleren een nieuw leven in...

De Shop, dat is een sociale winkel met een brede selectie van tweedehandse kleren voor een zacht prijsje. Het is ook een ankerpunt, een plaats waar mensen terecht kunnen, waar vrijwilligers zich inzetten en tenslotte een mogelijkheid tot sociale inclusie en inzetbaarheid. Het doneren van uw kleren is voor ons een grote hulp! Wij zamelen uw kleren in en geven hen een tweede leven. Er is nog steeds een schrijnend gebrek aan mannenkleren!